Bygga balkongräcke i Smide & järn runt Bromma och Stockholm

Vi är ett Stockholmsbaserat företag med expertis inom smide och järn. För våra kunders räkning tar vi fram bland annat balkongräcken, staket och grindar tillverkade enligt klassiska metoder. Förutom det har vi även ett fast sortiment av tidigare nämnda räcken med mera med olika varianter för de flesta olika sammanhang.

Vilka funktioner ska ditt balkongräcke fylla?

Balkongräcken kan fylla flera funktioner. Först och främst finns förstås säkerhetsaspekten där balkongräcket skyddar från fall från balkongen. Utöver det fyller balkongräcket en estetisk funktion som bidrar till fastighetens utseende. Sist men inte minst kan balkongräcket också ge lä, det vill säga skydda från väder och vind. Självklart går det att kombinera alla de här egenskaperna för att få multifunktionella balkongräcken.

En stolt leverantör av kundanpassade balkongräcken

Vi har sysslat med vårt värv under många år och är stolta över att ha kunnat leverera och montera balkongräcken åt kunder i till Bromma, Stockholm, Kungsholmen, Vasastan, Östermalm, Sundbyberg, Vällingby, Hässelby, Spånga. Våra kunder innefattar företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner samt företag inom bygg- och markentreprenad.

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig?

Ring eller skriv. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Berätta kort vad du vill ha hjälp med. Vi kan ge dig ett kostnadsförslag helt gratis.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress