Bygga spa, bastu & relaxavdelning runt Bromma, Stockholm

Att bygga ett hemmaspa, bastu eller en så kallad relaxavdelning kan vara en stor utmaning. Vi är byggföretaget som med vår långa erfarenhet och vårt stora hantverkskunnande kan göra verklighet av din idé kring en egen relaxavdelning. Vi utför den här typen av byggnationer åt företag, fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vi har rutinen som räknas

Att bygga en bastu innebär flera utmaningar. Som rum ska det klara av höga temperaturer samt hög luftfuktighet. Av den anledningen är det särskilt viktigt att man använder material som har hög kvalitet och är motståndskraftiga. Som totalentreprenör kan vi ta hand om allt kring bygget inkluderat måleri, snickeri, VVS, el med mera.

Ditt byggföretag för Stockholmsregionen

Du hittar vårt företag i Stockholm och vi står redo att rycka ut till kunder i hela området inkluderat till exempel Alvik, Äppelviken, Spånga, Vällingby, Spånga, Sundbyberg, Bromma, Stockholm

Kontakta oss – få ett gratis kostnadsförslag

Kontakta oss och berätta för oss hur du tänker dig din relaxavdelning. Vi kan ge råd vad gäller allt från materialval till byggtekniska lösningar. Oavsett vilket så får du en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress