Fasadrenovering och panelbyte i Bromma, västra Stockholm

Är det dags att renovera fasaden eller behöver du hjälp med ett panelbyte? Vi utför mängder med olika fasadrenoveringar i Stockholm och har således lång erfarenhet och bred kompetens. Oavsett om du är företagare eller privatperson kan du vända dig till oss för att få en fräsch och snygg fasad igen. Naturligtvis hjälper vi även bostadsrättsföreningar.

Få hjälp med hela eller delar av ditt garagebygge med stor servicekänsla

Oavsett om du vill ha en totalentreprenad av din fasad eller om du bara vill byta ut någon planka som har fått röta är vi rätt företag för dig. Bakom oss har vi lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att säkerställa ett gott resultat. Handla det om att byta en panel går detta snabbt och enkelt, medan en total fasadrenovering kräver mer arbete.

Skräddarsydda lösningar för din fasad

Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd och därför arbetar vi alltid tillsammans med kunden för att hitta den bästa metoden och lösningen. Vi arbetar inte bara effektivt, utan har även estetiska ögon för bästa möjliga resultat. Ruttna träfasader är nu ett minne blott och aldrig mer behöver du utföra murning eller putsning på egen hand.

Vi sköter underhållet av din fasad

Vår personal har den utbildning som krävs för att klara av alla typer av fasadrenoveringar med bravur. Till oss kan du vända dig om du vill ha hjälp med tvättning, skrapning och målning, men vi finns också där för dig när det är dags att välja ut en ny panel. Här är det vanligt att vilja ha en panel som passar den karaktär som huset har.

Kontakta oss för fasadrenovering i Stockholm

Vill du få en ny och fräsch fasad som håller länge? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att ge fasaden ett nytt liv och följer alltid de regler och lagar som gäller för branschen. Hos oss är kunden alltid i fokus!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress