Måla fasad i Bromma, västra Stockholm

När du anlitar oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker. Därför erbjuder vi alltid professionella och certifierade hantverkare när du vill måla din fasad i Bromma. Vi ser till att du får ett optimalt resultat till ett bra pris och att vi alltid håller tidsplanen som utlovats. Naturligtvis har du även en 100 % nöjd kundgaranti att luta dig emot.

Professionell och bekymmersfri fasadmålning

Alla husägare behöver se över fasaden med jämna mellanrum. Det är fasaden som fungerar som husets skydd och om den inte är hel och välfungerande finns det risk för problem. Vi hjälper dig att renovera fasaden och byter ut paneler som drabbats av röta. Naturligtvis målar vi med en färg som du själv har valt ut.

Våra kunder är alltid i fokus

Vi utför fasadmålning för villor, radhus, trähus och sommarstugor och vänder oss till kunder inom hela Brommaområdet. Det innebär att vi finns tillgängliga för dig i Alvik, Ulvsunda, Norra Ängby, Traneberg, Ålsten, Eneby med fler.

Vi tar med oss allt material som vi behöver och hjälper även till med murning, putsning och utlagning. Allt för att du som kund ska bli riktigt nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress