Renovera innergård i Bromma, Stockholm

Vi renoverar innergårdar i fastigheter i hela Stockholmstrakten. Som pålitlig och lojal bygg- och renoveringsentreprenör riktar vi oss främst till kunder som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vår specialitet är att skapa gemensamhetsytor som uppfyller innergårdars fulla potential. Vare sig det handlar om en generell ansiktslyftning eller skapa lek- eller uteplatser levererar vi resultat av hög kvalitet varje gång.

En certifierad byggentreprenör för renovering av innergårdar

Vår expertis är alltså att samordna och utföra omfattande renoveringar av innergårdar. Samtidigt tar vi oss också an mindre uppdrag samt nybyggnationer av exempelvis uteplatser och lekplatser. När du anlitar oss samlas alla kostnader på samma faktura och alla arbetsmoment utförs av skickliga och certifierade hantverkare.

 • Terrasser, verandor och andra uteplatser
 • Murning
 • Utekök
 • Anläggning av rabatter och planteringar
 • Stenläggning
 • Anläggning av gångstigar och grusgångar

Kontakta oss för innergårdsrenoveringar i Stockholm

Vi erbjuder våra tjänster till kunder dels i Stockholmsområden som Hägersten och Mälarhöjden men också i omkringliggande kommuner som Botkyrka, Älta och Haninge.

Låt en rutinerad byggentreprenör ta hand om renoveringen av er innergård

Det enda ni behöver göra för att få prisuppgifter för er innergårdsrenovering är att kontakta oss. Så snabbt som möjligt hör vi av oss till er igen och återkopplar med en gratis offert.

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Fastighetsadress + Ort

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress