Renovering gårdsbjälklag i Bromma, Stockholm

Bor du i en bostadsrättsförening vars gårdsbjälklag mestadels står oanvänt? Eller är du en fastighetsägare som har en fastighet vars gårdsbjälklag är i behov av en ansiktslyftning? Vi är en etablerad renoverings- och byggfirma som erbjuder totalentreprenad för renoveringar av innergårdar och gårdsbjälklag. I oss har du en specialist på att skapa gemensamhetsytor som människor trivs i.

En välrenommerad totalentreprenör för ert gårdsbjälklag

Många gårdsbjälklag har inte renoverats på flera decennier. Bland de största problemen som uppstår som en följd av detta finns tätskikt som börjar släppa in kondens. Detta riskerar i sin tur att leda till att armeringen i betongkonstruktionen börjar rosta. Detta är något våra tätskiktsmontörer kan hjälpa er med.

Trädgårdsanläggning och bygg- och markentreprenad

Vi levererar helhetslösningar för renoveringar av innergårdar och gårdsbjälklag. I och med det kan vi hjälpa till med allt från stensättning till byggen av ute- och lekplatser. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Stockholm inkluderat omkringliggande orter som Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Sundbyberg, Solna och Hässelby.

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag för renovering av gårdsbjälklag

Hör av er till oss! Det kan ni göra genom telefon eller genom att använda vårt kontaktformulär på den här sidan. Ni får en offert av oss helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress