Anlita oss för Stenläggning, Bygga stödmurar & trappor i Bromma, Spånga, Stockholm!

När du vänder dig till oss får du en skicklig byggentreprenör som arbetar i hela Stor-Stockholm. Vi kommer gärna till dig som finns i Järfälla, Sundbyberg, Solna eller Bromma, men även till andra delar av Stockholm.

Stenläggare med gott bemötande

Vi kan hjälpa dig med stensättning av olika slag. Det kan vara att lägga stenplattor när du ska anlägga uppfart, eller om du vill skapa en stenbelagd trädgård eller stenbelagd uteplats. Våra stenhuggare är trogna och kunniga och utför alla sorters stenarbeten med stor precision.

Markplattor för alla sorters tomter

Vi jobbar med plattläggning vid:

 • Villor
 • 2-planshus
 • Radhus
 • Mindre hyreshus
 • Större fastighetshus
 • Andra sorters tomter

Totalentreprenad för bostadsrättsföreningen?

Oavsett om du har ett företag, representerar en bostadsrättsförening eller är privatperson erbjuder vi totalentreprenad. Vi har ett stort kontaktnät och kan därför erbjuda mer än stenläggning, och vi har lång erfarenhet av att genomföra lyckade renoveringsprojekt av olika slag.

ROT-avdrag för dig som är privatperson

När det är vår behöriga personal som till exempel skapar en stenbelagd entré & uppfart på din tomt kan du som är privatperson använda ROT-avdraget och på det sättet få en billigare arbetskostnad. Hör av dig så får du ett gratis kostnadsförslag!

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Fastighetsadress + Ort

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress