Bygga attefallshus i Bromma, västra Stockholm

Med ett attefallshus slipper du bygglov och kan använda huset till allt från förråd till utflugna barn eller äldre släktingar som kommer på besök. Vi är en skicklig och välrenommerad byggfirma med lång erfarenhet och stor kunskap inom byggbranschen och hjälper dig som vill bygga nytt i Bromma.

Ett hus med mycket flexibilitet

Oavsett vad du vill använda ditt attefallshus till kan vi se till att hjälpa dig. Våra skickliga och professionella hantverkare lyssnar till dina behov och upprättar ett attefallshus efter dina önskemål. Vi erbjuder både arkitektritade hus såväl som nyckelfärdiga konstruktioner och kan även bygga altan eller terrass.

Högkvalitativa attefallshus i Bromma

Vårt byggföretag utgår från Bromma, men har hjälp kunder inom hela Stockholm. Våra attefallshus kan med fördel användas som permanent bostad, men också som fritidshus eller gäststuga. Bakom oss har vi också en rad nöjda kunder i Ulvsunda, Eneby, Beckomberga och Nockeby.

Ett hus utan bygglov

Få personer är medvetna om att ett attefallshus inte kräver något bygglov. Det förutsätter att huset är 25 eller 30 kvm. Vi ser till att bygga ett attefallshus som håller sig inom ramarna och som är både isolerat och utrustat med källare eller loft.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress